IMG_0765.JPG

Feest 6 juni in het Máximapark: Naaldhakkenrace, BBQ, muziek, springkussens

Nog een weekje en dan is het zover: de tweede editie van de Naaldhakkenrace in het Máximapark. De weersvoorspellingen zijn goed: 28 graden!

Om 15.45 uur start het programma op het evenemententerrein. Ren/flaneer/strompel je niet mee kom dan gezellig kijken en genieten van de muziek (Samba Sabor en DJ Birgit), het eten (restaurant Zuiver bereidt lekkere hapjes op grote BBQ’s en in een heel grote kookpot) verfrissende drankjes en natuurlijk de wedstrijden. Je kunt je gratis laten masseren of een mooie make-up laten aanbrengen. Je kunt lekker relaxen op bankjes, en er staan grote tenten.

Wil je alsnog meedoen, dan kan dat natuurlijk. Hoge hakken zijn aanwezig! Er zijn prachtige prijzen te winnen. Er is een moeder-dochterrun, waarbij dochters gratis mee mogen lopen (niet op hakken). Schrijf je je vooraf in maak je kans op een dagje rijden in een Mini Cooper, en een high tea in American Hotel in Amsterdam (+gratis parkeerplek midden in het centrum)!  Het inschrijfgeld is slechts 12,50 en je krijgt ook nog een gratis glas bubbels en een hapje.

Schrijf je in via https://inschrijven.nl/formulier?id=2015060650341&ag=j&tl=nlr

Je inschrijfgeld gaat geheel naar het goede doel: Stichting Vrienden van de Voedselbank.

  

Om 18.30 is de prijsuitreiking door de burgemeester. Vanaf 19.00 uur gaat DJ White Vision los en kun je tot 22.00 chillen, eten, drinken of zelfs dansen!  Zie ik je volgende week zaterdag?


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *