hakkenrace-origineel

Naaldhakkenrace 2.0 – zaterdag 6 juni 2015

hakkenrace-origineelOf het nu de dennennaalden zijn die door mijn sokken prikken of de geinige naaldhak-kerstballen die ik kocht op de kerstmarkt. Het begint weer te kriebelen. De eerste afspraken over de naaldhakkenrace hebben plaatsgevonden en ik heb een Facebookevenement aangemaakt. Er was nog wat gesteggel over de datum, want aankomend Tourjaar zit bomvol met evenementen. Maarrr we hebben een datum: 6 juni! Wederom in het Máximapark, op Het Lint. De opbrengst gaat naar de voedselbank, zodat deze er versproducten voor kan kan kopen. Dit jaar zijn de mannen ook van harte welkom, wel in gepaste glamorous kleding natuurlijk! We helpen ze wel een handje door middel van een leuk accessoire in het startpakket. Ik had eerst bedacht dat de race voor mannen ‘De Bordeelsluipersrace’ moest luiden, als tegenhanger van de naaldhakkenrace. Maar dat is wellicht toch iets te heftig voor in de Vinex? Meld je alvast aan via de Facebookpagina https://www.facebook.com/events/913669688644876/. En like de pagina https://www.facebook.com/NaaldhakkenraceLeidscheRijn.Dit jaar wordt er ook weer een hakkeninzameling gehouden, de opbrengst hiervan gaat ook naar de voedselbank. Houd de Facebookpagina en mijn blog in de gaten! En natuurlijk alvast : oefenen oefenen oefenen!

Denk ook alvast na over een stunning outfit. Dit jaar wordt het mooiste beloond met een prijs!

Er zullen weer estafettes worden gelopen en individuele runs. Je mag hollen, strompelen, springen, kruipen, springen over de roze loper. Het maakt allemaal niet uit. Dit jaar gaan we wél strenger controleren op de hakhoogtes. 9 cm en geen cm minder! Er zal een speciale hakkenkeurmeester aanwezig zijn. De Naaldhakkenrace gaat binnenkort sponsors werven. Wil je je met je bedrijf verbinden aan dit mooie, humoristische evenement stuur dan een mail naar info@ursulavanduin.nl. Er komt onder andere een mooie poster waar je met je logo op komt en je mag je vlag plaatsen bij het evenement. Je krijgt een eervolle vermelding op Facebookpagina en website.

Naaldhakkenrace is 9 januari bij de Initiatievenbijeenkomst in Leidsche Rijn (Parkwijk). Misschien zie ik je daar? En anders zie ik je vast bij de ‘naaldhakkenvoorbereidingsbijeenkomst’! (Meer info volgt).

Tot snel!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *